Irina Begu, oprită brutal în optimile de finală la turneul de la Roma

Jucătoarea de tenis din România a luat astă-seară doar 3 game-uri în partida cu Danielle Collins, SUA, favorită 13.

Urmărește
656 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, oprită brutal în optimile de finală la turneul de la Roma

Irina Begu

Danielle Collins, 30 de ani şi locul 15 WTA, s-a impus cu scorul 6-0, 6-3 şi s-a calificat în sferturile de finală la turneul WTA de la Roma (Italia). 

Revenită în tenisul mare după o absenţă mai lungă, Irina Begu, 33 de ani şi locul 161 WTA, trecuse de Masarova, Dodin (abandon) şi de Mertens.

Sportiva din SUA este una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului. Collins a anunţat că se va retrage la sfârşitul sezonului, urmând să se dedice vieţii de familie.

La competiţia din Cetatea Eternă, România nu mai are nicio reprezentantă, după ce, tot astăzi, Sorana Cîrstea a fost trimisă acasă de o altă jucătoare din SUA, Madison Keys, scor 6-2, 6-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici