Irina Begu s-a calificat în optimile probei de dublu la Roland Garros

Perechea formată din Irina-Camelia Begu şi jucătoarea chineză Saisai Zheng s-a calificat, sâmbătă, în optimile probei de dublu feminin de la Roland Garros, după ce a trecut în turul doi de cuplul Abigail Spears/Katarina Srebotnik (SUA/Slovenia), scor 1-6, 6-4, 6-3.

145 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în optimile probei de dublu la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat în optimile probei de dublu la Roland Garros

Partida a durat o oră şi 41 de minute. Begu şi partenera sa au servit un as, au comis o dublă greşeală şi au avut procentaje de reuşită la serviciu de 67 la sută cu prima minge şi 54 la sută cu cea de-a doua. Ele au reuşit două break-uri şi şi-au cedat serviciul de două ori.

În optimi, Begu şi Zheng le vor întâlni pe chinezoaicele Ying-Ying Duan şi Shuai Peng.

Prezenţa în optimile de finală ale probei de dublu la Roland Garros garantează un cec în valoare de 45.000 de euro şi 240 de puncte WTA.

Vineri, Raluca Olaru a acces, de asemenea, în optimile competiţiei feminine de dublu, după ce s-a impus alături de ucraineanca Olga Savciuk, scor 6-3, 4-6, 6-3, în faţa cuplului Timea Babos/Andrea Hlavackova (Ungaria/Cehia), cap de serie numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici