Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 la Roma

Jucătoarea de tenis din România, Irina Begu, s-a calificat vineri, în semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o în două seturi, scor 6-2, 7-6 (3) pe Misaki Doi din Japonia. În semifinale, Irina Begu va întâlni învingătoarea din meciul Serena Williams-Svetlana Kuznetsova.

2071 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 la Roma

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 la Roma

Pe locul 35 în ierarhia WTA, Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o pe jucătoarea din Japonia, Misaki Doi. Irina Begu a câştigat în două seturi, scor 6-2, 7-6 (3), în urma unui meci care a durat o oră şi 47 de minute.

Irina Begu se va lupta pentru un loc în finala turneului de la Roma cu învingătoarea din meciul Serena Williams (SUA) şi Svetlana Kusnetsova (Rusia). Partida dintre liderul mondial şi jucătoarea născută la Sankt Petersburg va începe la ora 20:30, ora României.

În urma victoriei cu Misaki Doi, Irina Begu şi-a asigurat un cec în valoare de 107.860 euro şi 350 de puncte WTA. Până acum, jucătoarea din România le-a mai scos din concurs pe Victoria Azarenka şi Darya Kasatkina.

 

 

 

 

 

 

 

Turneul de la Roma face parte din categoria Premier 5 şi este dotat cu premii totale de 2.399.000 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici