Irinel Columbeanu, interesat de Pandurii Târgu-Jiu

Omul de afaceri Irinel Columbeanu intenţionează să devină sponsor al echipei Pandurii Târgu Jiu, a anunţat, vineri, preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu.

2 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu, interesat de Pandurii Târgu-Jiu

Columbeanu intenţionează să devină sponsor al echipei Pandurii

Columbeanu a asistat, joi, la invitaţia preşedintelui Marin Condescu, la meciul din 16-imile Cupei României dintre Pandurii şi Universitatea Craiova, scor 1-0, după prelungiri.

Marin Condescu a declarat că l-a convins pe omul de afaceri să investească în fotbal, după ce Columbeanu a plătit publicitatea pentru bannerele aflate pe stadionul Municipal, în valoare de 50 000 de euro.

"Irinel Columbeanu este dispus să sponsorizeze Pandurii acum, după ce a văzut un meci al nostru. Până acum spunea că nu este dispus să-şi asocieze numele cu cel al unei echipe de fotbal şi nici nu era interesat foarte mult de fenomen dar după ce a văzut acest meci s-a decis şi va investi şi în fotbal. Firma care produce la Târgu Cărbuneşti columbeanit (n.r. - un tip de material de construcţii) ne-a achitat în primă fază 50.000 de euro pentru publicitatea care se face pe stadion. Dar, cel mai probabil, până la finalul acestui an se va face un contract de sponsorizare, şi este cert că firma lui Irinel Columbeanu va sprijini Pandurii. Vom vedea cât va fi valoarea contractului, important e că şi-a dat acordul să ne sprijine financiar. Eu l-am convins să vină alături de noi, să ne vadă cum jucăm şi a rămas plăcut surprins", a spus Condescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici