Îşi merită fotbaliştii salariile fabuloase? Care sunt cel mai bine plătiţi români şi străini

Sunt multe discuţii şi multe interpretări despre valoarea fotbaliştilor atât ca joc cât şi ca salarii primite pentru munca pe care o prestează pe teren. Multe voci spun că salariile fabuloase din fotbal nu se justifică, altele că valoarea de pe teren a jucătorilor se reflectă în sumele cu care sunt plătiţi de cluburi.

39 afișări
Imaginea articolului Îşi merită fotbaliştii salariile fabuloase? Care sunt cel mai bine plătiţi români şi străini

Îşi merită fotbaliştii salariile fabuloase? Care sunt cel mai bine plătiţi români şi străini (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Până la urma piaţa transferurilor din fotbal este una liberă, iar dacă un club este dispus să plătească zeci de milioane de euro pentru un jucător, are tot dreptul să o facă.
Cine poate cuantifica talentul? Se pot face, în schimb, analize asupra eficienţei şi randamentului pe care aceşti jucători le au pe parcusul unui sezon. Câteva criterii simple sunt: numărul de goluri marcate, numărul de pase de gol, numărul de recuperări ale mingii, numărul de goluri salvate (în cazul portarilor) etc..
Citeşte mai multe despre salariile fotbaliştilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici