Istvan Kovacs desemnat să arbitreze semifinala Flamengo - Al Hilal, la Cupa Mondială a Cluburilor

  • FIFA a anunţat duminică seara brigăzile de arbitrii care vor oficia semifinalele din cadrul Cupei Mondiale a Cluburilor.
  • Arbitrul român Istvan Kovacs a fost desemnat să conducă partida dintre Flamengo şi Al Hilal, ce va avea loc marţi, 7 februarie.
291 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs desemnat să arbitreze semifinala Flamengo - Al Hilal, la Cupa Mondială a Cluburilor

Sursa foto: Profimedia

Cupa Mondială a Cluburilor a început miercuri în Maroc, la Rabat, având la start cele şase campioane continentale, plus campioana ţării gazdă. Campioana Wydad Casablanca este şi campioana Africii, astfel că şi Al Ahly, vicecampioana Ligii Campionilor Africani din sezonul trecut, a fost de asemenea invitată.

În semifinale se întâlnesc pe 7 februarie, la Tanger, Flamengo şi Al Hilal (care a trecut de Wydad Casablanca) cu începere de la ora 21.00, şi pe 8 februarie, la Rabat, Real Madrid cu Al Ahly (care a învins pe Seattle Sounders, în sferturi), începând cu ora 21.00.

Finala mică are loc pe 11 februarie la Rabat, de la ora 17.30, în timp ce finala se joacă în aceaşi zi de la ora 21.00.

Istvan Kovacs va fi asistat de Vasile Marinescu şi Mihai Artene, arbitru de rezervă fiind Mustapha Ghorbal din Algeria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici