Italia a învins Portugalia şi s-a calificat la JO de la Beijing

Echipa de fotbal naţională de tineret a Italiei a învins, joi, la Nijmegen, în faţa 8.000 de spectatori, reprezentativa similară a Portugaliei, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, şi s-a calificat la turneul final al Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008, informează AFP.

1 afișare

La finalul celor 120 de minute scorul a fost egal, 0-0.

La penaltiuri italienii au înscris prin Pelle, Montolivo, Criscito şi Palladino, portughezii prin Moutinho, Nani şi Veloso, iar Fernandes şi Antunes au ratat.

Selecţionatele Olandei, Belgiei, Serbiei şi Italiei au obţinut calificarea pentru turneul final al Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008. Anglia, ocupanta locului doi în grupa B de la Euro-2007 de tineret, nu poate participa la Olimpiadă, deoarece britanicii merg cu o delegaţie unită a Marii Britanii şi astfel, Portugalia şi Italia, clasate pe locurile trei în grupe au disputat acest meci de baraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici