Italia nu a câştigat niciodată în ziua de 13 iunie

Reprezentativa Italiei nu a câştigat niniun meci disputat în data de 13 iunie, zi în care va întâlni naţionala României în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European, informează Gazzetta dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Italia nu a câştigat niciodată în ziua de 13 iunie

Italia nu a câştigat niciodată în ziua de 13 iunie

"România nu a înscris în poarta Italiei de 19 ani, din 29 martie 1989, când a făcut-o Ioan Ovidiu Sabău, într-un meci amical. Singurul pericol: Italia nu a învins niciodată în ziua de 13 iunie", scrie sursa citată.

Jurnalul menţionează că, în etapa a doua a grupelor de la turneele finale de CE, Italia a pierdut o singură dată, în 1996, cu Cehia. În schimb, România are trei înfrângeri din trei în meciul din etapa a doua a grupelor: 1-2 cu RF Germania în 1984, 0-1 cu Bulgaria în 1996 şi 0-1 cu Portugalia în 2000.

La 13 iunie, Italia nu a învins niciodată: 1-4 cu Iugoslavia în 1979, 1-1 cu Mexic în 2002.

Italia se va întâlni cu arbitrul Tom Henning Ovrebo pentru a doua oară în istorie, prima dată "squadra azzura" pierzând, scor 1-3, în faţa Poloniei, într-un amical disputat la 12 noiembrie 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici