Italianul Paolo Tagliavento arbitrează Steaua - Ajax

Arbitrul italian Paolo Tagliavento va conduce la centru partida dintre Steaua Bucureşti şi Ajax Amsterdam, contând pentru manşa retur al 16-imilor de finală ale Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA.

320 afișări
Imaginea articolului Italianul Paolo Tagliavento arbitrează Steaua - Ajax

Paolo Tagliavento (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tagliavento va fi ajutat de conaţionalii săi Andrea Stefani, Lorenzo Manganelli (ambii asistenţi), Elenito Di Liberatore (rezervă), Luca Banti şi Mauro Bergonzi (ambii asistenţi adiţionali).

Paolo Tagliavento, în vârstă de 40 de ani, a mai arbitrat în acest sezon meciul Galatasaray - CFR Cluj, scor 1-1, din grupele Ligii Campionilor.

Meciul Steaua - Ajax Amsterdam este programat, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională din Bucureşti. În tur, Ajax a câştigat cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici