Iubita lui Balotelli îi răspunde lui Mancini: Suntem prea tineri ca să ne căsătorim

Raffaella Fico, iubita fotbalistului Mario Balotelli, i-a răspuns antrenorului Roberto Mancini, care şi-a sfătuit jucătorul să se căsătorească, spunând că nu se pune problema unei astfel de decizii în prezent, deoarece cei doi parteneri sunt prea tineri.

167 afișări
Imaginea articolului Iubita lui Balotelli îi răspunde lui Mancini: Suntem prea tineri ca să ne căsătorim

Mario Balotelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E prea devreme să ne căsătorim, suntem încă foarte tineri. Mai întâi trebuie să te realizezi profesional şi apoi ne putem gândi şi la asta. Când eşti tânăr mai faci câte o nebunie. Oricum, tabloidele engleze sunt fascinate de viaţa privată a lui Mario, când ar trebui să fie mai mult interesate de ceea ce face în teren. El nu face nimic cu răutate, dar când eşti tânăr faci lucruri fără să te mai gândeşti dacă e bine sau rău. El are obiective ca jucător, mai puţin legate de viaţa privată. Eu îl las să meargă striptease, cu prietenii, dacă nu face nimic rău, dar trebuie să spun că la final mereu se întoarce la mine, sunt preferata lui", a spus Raffaella Fico.

Tehnicianul echipei Manchester City, Roberto Mancini, l-a amendat pe Mario Balotelli cu suma de 250.000 de lire sterline, după ce fotbalistul a fost fotografiat ieşind vineri noapte dintr-un club de striptease, şi l-a sfătuit pe jucător să se căsătorească.

"Căsătoria l-ar putea ajuta. Acesta ar putea fi răspunsul, pentru că sunt sigur că el înţelege că a făcut o greşeală. Ăsta este Mario, dar nu putem face nimic dacă nu va realiza până la urmă că nu poate continua astfel. Pare că i se poate întâmpla orice în orice moment. El este propriul său duşman şi sută la sută ar fi trebuit să înveţe asta până acum. Când eşti un profesionist ar trebui să ştii că nu poţi să stai în oraş până după ora 02.00 dimineaţa, cu atât de puţin timp înainte de un meci. Trebuie să înţeleagă asta. Acum este tânăr, dar la 25 sau 26 de ani va fi diferit. Dacă atunci nu ai o viaţă privată bună nu vei putea juca la cel mai înalt nivel", a declarat Mancini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici