Iubita secretă a lui Emiliano Sala a vorbit după ce acesta a fost găsit mort în epava avionului

Emiliano Sala, fostul atacant al lui Nantes, decedat în accidentul aviatic din Canalul Mânecii, avea o iubită, despre care nu s-a ştiut nimic până acum.

2252 afișări
Imaginea articolului Iubita secretă a lui Emiliano Sala a vorbit după ce acesta a fost găsit mort în epava avionului

Iubita secretă a lui Emiliano Sala a vorbit după ce acesta a fost găsit mort în epava avionului

Vârful argentinian era împreună cu o voleibalista din Brazilia, care şi-a făcut curaj să vorbească pentru prima dată după ce tragicul accident care a dus la decesul lui Sala.

Luiza Ungerer l-a văzut pe Emiliano Sala de ziua ei de naştere, pe 14 ianuarie, cu şapte zile înainte de tragicul accident. Luiza spune, însă, ca a schimbat mesaje cu Sala chiar şi în ziua dispariţiei, însă a refuzat să publice conversaţiile. Ea spune, însă, că Sala era extrem de fericit pentru transferul la Cardiff şi considera că s-a mutat în "cel mai tare campionat din lume".

"Mi-a zis că a semnat cu Cardiff şi că o să joace acolo. Eram foarte bucuroasă pentru că am văzut că era fericit. Era visul său să joace în Premier League, cel mai tare campionat din lume. Îmi doream enorm să fie găsit. Au fost oameni care mă întrebau lucruri oribile despre accident. E foarte greu. Toată lumea îl recunoaşte pe stradă, mergeau la el că să facă poze şi îl întrebau cum de marchează atâtea goluri. Era surprinzător pentru el pentru că era o persoană simplă şi nu înţelegea. Era un om pur, fără intenţii rele, chiar naiv uneori. Am sperat până când au anunţat oficial că a murit că este în viaţă şi că se va întoarce la mine. Am avut speranţa. Va daţi seama, nu ştiam unde e avionul, nu ştiam ce se va întâmplă, mai ales că au şi încetat căutările. Acum, trebuie să fiu fericită, pentru el şi pentru mine. Trebuie să trăiesc eu şi pentru el. O să încerc să fiu cât mai fericită pentru că ştiu că asta îşi dorea", a spus Luiza pentru Globo.

Trupul neînsfleţit al lui Emiliano Sala a fost scos din apele Canalului Mânecii la o săptămână şi jumătate de la momentul disparţiei. După autopsie a reieşit că atacantul argentinian a decedat chiar la contactul avionului cu apa, din cauza unei lovituri la cap. Sala a dispărut pe 21 ianuarie după ce avionul care îl transporta de la Nantes la Cardiff s-a prăbuşit în apele Canalului Mâncecii. David Ibbotson, pilotul aeronavei, e încă de negăsit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici