Iulian Şerban, campion mondial la paracanoe, K1 200 metri

Campionul european Iulian Şerban a câştigat, joi, medalia de aur în proba de K1 200 metri, din cadrul competiţiei de paracanoe, rezervată persoanelor cu dizabilităţi, la Campionatele Mondiale de la Szeged.

157 afișări

După titlul european câştigat în luna iunie, Iulian Şerban a cucerit şi titlul mondial, la Szeged, în proba de K1 200 metri paracanoe. El a încheiat cursa cu timpul de 43.294 secunde, fiind urmat pe podium de italianul Andrea Testa (45.166 secunde) şi polonezul Mateusz Surwillo (45.898). Iulian Şerban are în palmares două titluri europene şi două mondiale în această probă, obţinute în ultimii doi ani.

Tot joi, în proba similară feminină, Mihaela Lulea a ocupat locul 4, cu timpul de 1:07.069 minute, pe podium clasându-se în ordine Christine Gautier (Canada, 56.425 secunde), Silvia Lopez (Spania, 1:05.743 minute) şi Marta Santos (Brazilia, 1:06.571 minute).

În aceeaşi zi, campionii mondiali Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu au obţinut calificarea în finală la C2 500 de metri, la fel ca şi echipajul feminin C4 1000 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici