Iuliu Mureşan: "Decizia TAS este injustă"

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului CFR Cluj, consideră "injustă" decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de a menţine depunctarea echipei pe care o conduce.

402 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: "Decizia TAS este injustă"

Iuliu Mureşan: "Decizia TAS este injustă"

„În cursul acestei seri a fost comunicată părţilor decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, ca urmare a apelului formulat în data de 12 iunie 2015 de către clubul nostru. Decizia Comisiei de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor din cadrul FRF este menţinută, astfel că apelul declarat de către Fotbal Club CFR 1907 Cluj a fost respins. Fără a comenta soluţia pronunţată, considerăm că este o decizie injustă, întrucât prin aceasta este înfrânt principiul meritului sportiv, iar rezultatele obţinute pe teren de către jucătorii echipei noastre au trecut în plan secund”, a declarat Iuliu Mureşan.

CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au fost depunctate de către Federaţia Română de Fotbal, cu câte şase puncte, la începutul acestui sezon, pentru că n-au reuşit să îndeplinească cerinţele manualului de licenţiere, mai exact capitolul cu privire la datoriile către jucători şi terţi.

CFR Cluj are 24 de puncte şi ocupă locul 10 în clasamentul din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici