Iuliu Mureşan: Decorarea lui Deaconu prinde bine în an electoral

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut probabil unele calcule când l-a decorat pe arbitrul Alexandru Deaconu, gândindu-se că Steaua are mulţi suporteri, iar o asemenea acţiune ar "prinde bine în an electoral".

13 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan: Decorarea lui Deaconu prinde bine în an electoral

Iuliu Mureşan: Decorarea lui Deaconu prinde bine în an electoral

"Preşedintele Băsescu este un jucător, dar nu de fotbal, ci pe tărâm politic. Şi probabil că şi-a făcut nişte calcule că Steaua are mulţi suporteri şi prinde bine în an electoral", a spus Mureşan.

În ceea ce priveşte decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care va analiza vineri cazul meciului Rapid - Steaua, oficialul clujean a menţionat că, probabil, echipa din Bulevardul Ghencea va câştiga cele trei puncte la masa verde. "Mi s-ar părea corect reluarea meciului din minutul 73 sau în cel mai rău caz rejucarea partidei. Eu sper, dar nu sunt în comisie. Probabil că nu va fi aşa. După ce declaraţii s-au dat înainte de comisie, probabil că aşa va fi (n.r. - victorie cu 3-0 la masa verde pentru Steaua). Şi în plus, există acoperire regulamentară. Deaconu putea să continue jocul. Dar a luat acea decizie. Acum acea decizie o să aibă urmări, se creează o practică, o speţă, care va trebui respectată. Probabil că toţi arbitrii la asemenea lucruri o să întrerupă partida. Pentru că trebuie să se aplice deciziile unitar, asta e foarte important", a adăugat preşedintele liderului Ligii I.

Arbitrul Alexandru Deaconu, a cărui decizie de a suspenda derbiul Rapid-Steaua a născut numeroase controverse, a fost decorat, marţi, de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul "Meritul Sportiv" Clasa a III-a, alături de alte pesonalităţi ale fotbalului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici