Iuliu Mureşan l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 100.000 de euro

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că a fost rugat de către finanţatorul stelist Gigi Becali să plătească Universităţii Cluj suma de 100.000 de euro, solicitată de conducerea clubului din Liga a II-a pentru rezilierea contractului tehnicianului Dorinel Munteanu, care semnase cu Steaua.

17 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 100.000 de euro

Iuliu Mureşan l-a împrumutat pe Gigi Becali cu 100.000 de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost sunat, sâmbătă, de Gigi Becali, care m-a rugat sa îi acord un împrumut de 100.000 de euro pentru a plăti către Universitatea Cluj dezlegarea lui Dorinel. Am fost de acord, pentru că am considerat ca fac un gest de fair-play. Nu voiam să se afle, dar eram sigur că va face public acest lucru", a declarat Mureşan, miercuri, la GspTV.

Oficialul clujean a precizat că a acceptat solicitarea finanţatorului stelist întrucât suma trebuia să ajungă la Cluj înaintea derbiului cu Dinamo, pentru ca Dorinel Munteanu să poată sta pe banca tehnică a Stelei. "Nu e nimic anormal. Nu am acordat acest ajutor pentru că aş fi vrut ca Steaua să o împiedice pe Dinamo, ci doar pentru că am putut. Ei aveau nevoie să plătească aceşti bani cât mai repede şi nu ar fi putut ajunge nimeni la Bucureşti la Cluj în timp util. A fost doar un împrumut rambursabil în trei zile, atât", a mai spus Mureşan.

La finalul derbiului Dinamo-Steaua, scor 1-1, antrenorul stelist Dorinel Munteanu a ţinut să mulţumească conducerii grupării clujene pentru înţelegere, că i-a permis să stea pe banca tehnică a formaţiei din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici