Ivan Rakitic îşi prelungeşte contractul cu FC Barcelona până în 2021

FC Barcelona a anunţat, joi, prin intermediul site-ului oficial, că a ajuns la un acord cu mijlocaşul croat Ivan Rakitic pentru un nou contract, valabil până în vara anului 2021, a cărui clauză de reziliere va fi de 125 de milioane de euro.

1 afișare

În vârstă de 28 de ani, Rakitic va semna noul contract cu Barcelona, unul cu doi ani mai lung faţă de cel actual, vineri, 10 martie, la ora 14:00.

Internaţionalul croat a ajuns la FC Barcelona în vara anului 2014, după ce a fost transferat de la FC Sevilla, în schimbul sumei de 18 milioane de euro. Rakitic, care a mai evoluat de-a lungul carierei de club la FC Basel, a adunat 145 de meciuri, 23 de goluri şi 18 pase decisive la formaţia de pe Camp Nou.

La nivel internaţional, Rakitic are 82 de selecţii şi 13 goluri la prima reprezentativă a Croaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici