Jackpot pentru Coutinho! Ce salariu anual va încasa omul de 160 de milioane de euro al Barcelonei

Coutinho a dat lovitura după transferul la Barcelona. Brazilianul va avea parte de o creştere substanţială a salariului, urmând să încaseze o remuneraţie anuală de 14 milioane de euro. Site-ul sportune.fr este cel care anunţă salariul fotbalistului cumpărat de la Liverpool în schimbul a 160 de milioane de euro.

390 afișări
Imaginea articolului Jackpot pentru Coutinho! Ce salariu anual va încasa omul de 160 de milioane de euro al Barcelonei

Jackpot pentru Coutinho! Ce salariu anual va încasa omul de 160 de milioane de euro al Barcelonei

Barcelona a oficializat, sâmbătă seară, transferul lui Philippe Coutinho (25 de ani) de la Liverpool. Mutarea este una record, în valoare de 160 de milioane de euro, însumând 120 de milioane plătibili imediat şi alte 40 milioane în funcţie de bonusuri.

Philippe Coutinho este primul transfer realizat de FC Barcelona în această iarnă.C

Citiţi mai multe despre acest subiect pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici