Jadon Sancho este de vânzare. Manchester United vrea să-l cedeze definitiv în ianuarie

Atacantul englez Jadon Sancho ar fi fost scos la vânzare de Manchester United, susţine presa britanică, precizând că managerii de pe Od Trafford îşi doresc ca jucătorul renegat de tehnicianul Erik ten Hag să plece definitiv în ianuarie, existând şanse mici de reconciliere.

160 afișări
Imaginea articolului Jadon Sancho este de vânzare. Manchester United vrea să-l cedeze definitiv în ianuarie

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Atacantul englez a fost omis din lotul lui Man United pentru meciul cu Arsenal din septembrie, din cauza unor „performanţe inacceptabile la antrenamente”, potrivit lui Erik ten Hag. Sancho a fost deranjat de această decizie şi l-a apostrofat pe managerul său în public printr-o postare pe Instagram, ceea ce a deteriorat şi mai mult relaţia dintre cei doi.

De atunci, el a fost exclus de la antrenamentele primei echipe, iar Ten Hag rămâne ferm convins că nu-i va permite jucătorului să revină în lot decât dacă acesta îşi va prezenta scuze necondiţionate.

Potrivit Mirror, United plănuieşte să îl vândă definitiv în perioada de transferuri din ianuarie, în timp ce conflictul dintre cei doi continuă.

Dacă informaţia se confirmă oficial, Diavolii Roşii vor trebui să accepte o ofertă la preţ redus pentru jucătorul pe care l-au cumpărat pentru 73 de milioane de lire sterline în 2021, deoarece evaluarea sa de piaţă aproape s-a înjumătăţit, la aproximativ 40 de milioane de lire sterline.

Borussia Dortmund rămâne o opţiune pentru Sancho, în timp ce, de asemenea, Barcelona şi Juventus urmăresc îndeaproape situaţia. Cu toate acestea, ultimele două sunt interesate doar de un împrumut, mai degrabă decât de un transfer permanent.

Sancho va trebui să privească din nou de pe margine reluarea meciurilor din Premier League, Manchester United urmând să întâlnească sâmbătă pe Sheffield United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici