Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan joacă sâmbătă pentru un loc în finala Transylvania Open WTA 250

Semifinală românească la turneul Transylvania Open WTA 250, de la Cluj-Napoca: Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan joacă sâmbătă pentru un loc în finală.

175 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan joacă sâmbătă pentru un loc în finala Transylvania Open WTA 250

Jaqueline Cristian şi Ana Bogdan joacă sâmbătă pentru un loc în finala Transylvania Open WTA 250

Ana Bogdan a susţinut vineri cel mai bun meci al turneului de până acum şi a obţinut o victorie impresionantă în faţa favoritei nr. 1, Arantxa Rus. Cele două jucătoare au oferit publicului aproape trei ore şi jumătate de spectacol de tenis şi au încheiat partida cu scorul de 3-6, 7-6, 7-6.

„Aşa o victorie acasă, să mă bat până la ultimul punct, în atmosfera de azi, e incredibil! Nu am renunţat să cred şi să lupt. Am stat la fiecare punct şi tot ce mi-am spus e că pot să realizez tot ce îmi doresc eu să realizez aici, dacă joc aşa cu sufletul – şi asta am făcut până la final. Încă nu pot să cred! Din punct de vedere al emoţiilor, da, este cea mai importantă victorie din cariera mea. Eu azi m-am învins pe mine”, a declarat Ana Bogdan.

Ana Bogdan va juca semifinala cu Jaqueline Cristian, care tot vineri a învins-o pe Anastasija Sevastova şi s-a calificat în prima ei semifinală Transylvania Open.

„Sunt foarte fericită că pot să arăt acest tenis în faţa fanilor. Am încercat să mă focusez pe mine şi pe jocul meu, ştiu că e o adversară cu multă experienţă, dar am încercat să nu mă uit dincolo de fileu, să fac ce ştiu mai bine, să mă bucur că sunt pe teren şi să termin meciul împăcată, indiferent de rezultat”, a spus Jaqueline Cristian.

Bogdan şi Cristian s-au mai întâlnit de două ori până acum şi ambele meciuri au fost câştigate de Bogdan.

Britanica Harriet Dart a câştigat primul meci al zilei în care a învins-o pe iberica Nuria Parrizas Diaz: 6-3, 6-2. Ea va juca semifinala împotriva Karolinei Pliskova, cea care a câştigat cu uşurinţă ultimul meci al zilei disputat cu Sara Errani, scor: 6-2, 6-0.

Sâmbătă, 10 februarie, se vor juca semifinalele la simplu şi ultima semifinală la dublu. Iată programul:

TERENUL CENTRAL – start ora 15.00:
[8] A. Bogdan (ROU) vs J. Cristian (ROU)
NB 5:00 PM [Q] H. Dart (GBR) vs K. Pliskova (CZE)
After suitable rest H. Dart (GBR) / T. Mihalikova (SVK) vs E. Lechemia (FRA) / O. Nicholls (GBR).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici