Jean Pădureanu: Ne gândim să ajungem cât mai departe în Cupă, de ce nu şi în finală

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, miercuri, că după victoria din optimile Cupei României în faţa Stelei formaţia pregătită de Florin Halagian se gândeşte să ajungă chiar în finala competiţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Jean Pădureanu: Ne gândim să ajungem cât mai departe în Cupă, de ce nu şi în finală

Jean Pădureanu: Ne gândim să ajungem cât mai departe în Cupă, de ce nu şi în finală (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Echipa s-a dăruit şi a meritat această victorie. Am fost inspiraţi când l-am dus pe Florin Halagian, care a schimbat total echipa, atmosfera şi ne-a dat încredere. Am obţinut o victorie frumoasă. Iată, că cei care spuneau că vârsta contează foarte mult, s-au înşelat. Eu şi Halagian avem vârsta pe care o avem..., iar cei doi apărători din această seară, Năstase şi Coroian, au împreună apoape 100 de ani. Ne gândim să ajungem cât mai departe în Cupă, de ce nu şi în finală", a spus Pădureanu.

La rândul său, tehnicianul Marian Pană s-a arătat mulţumit de victorie.

"Suntem fericiţi pentru această victorie, chiar dacă am obţinut-o la penaltiuri. Au fost nişte lovituri bătute excelent. În prima repriză am fost mai buni, în a doua parte a jocului Steaua a avut iniţiativa. Nu am reuşit să avem iniţiativă când am jucat cu un om în plus, dar am stat în aşteptare şi am contraatacat periculos. Este o calificare care ne dă moral şi este un lucru important că suntem pe un drum ascendent", a spus tehnicianul.

Jucătorul Csaba Borbely a declarat că Mihai Onicaş, de la Steaua, a meritat cartonaşul roşu, pentru că l-a lovit cu cotul.

"A fost un meci extrem de dificil. Am întâlnit un adversar puternic şi noi am vrut să arătăm că nu a fost un rezultat greu cel din Ghencea şi am putut să repetăm şi aici un joc bun. Sincer, noi ne-am aşteptat să fie greu, dar ne-am pregătit stând în cantonament mai mult timp. La începutul jocului, eram mai pesimişti, dar acum suntem foarte bucuroşi. Steaua a fost o echipă foarte bună. La faza cartonaşului roşu al lui Onicaş a fost o lovitură cu pumnul şi cred că l-a luat pe merit cartonaşul. Pentru noi mai important este campionatul şi mai puţin contează cu cine vom juca în continuare în cupă", a spus Borbely.

Declarat cel mai bun jucător al meciului, mijlocaşul senegalez Suleyman Keita a precizat că obţinând o victorie după un meci atât de dramatic a fost şi mai frumos pentru Gloria. "Am jucat cu o echipă mare şi cred că le-am oferit o bucurie suporterilor", a spus jucătorul.

Echipa Gloria Bistriţa s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (0-0), la loviturile de departajare, formaţia Steaua Bucureşti, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici