Jean Pascal: Bute susţine că este cel mai bun în ţara mea şi oraşul meu, dar nu a bătut pe nimeni

Pugilistul canadian de origine haitiană Jean Pascal a declarat că i-ar plăcea să boxeze cu Lucian Bute, precizând că românul susţine că este cel mai bun în Montreal şi în Canada, dar nu a bătut pe nimeni.

311 afișări
Imaginea articolului Jean Pascal: Bute susţine că este cel mai bun în ţara mea şi oraşul meu, dar nu a bătut pe nimeni

Jean Pascal: Bute susţine că este cel mai bun în ţara mea şi oraşul meu, dar nu a bătut pe nimeni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat pe cine ar alege ca adversar, în cazul în care Lucian Bute şi Carl Froch ar ajunge la categoria semigrea, Pascal a răspuns, într-un interviu pentru eastsideboxing.com, că ar vrea să boxeze cu amândoi.

"Sincer să fiu, mi-ar plăcea să boxez cu amândoi, deoarece vreau să mă lupt cu cel mai bun. Bute susţine că este cel mai bun în ţara mea şi în oraşul meu, dar el nu a bătut pe nimeni. Cum poţi să spui că eşti cel mai bun dacă nu ai confruntat pe nimeni ca să meriţi asta? Bineînţeles că mi-ar plăcea mult să boxez cu Lucian Bute, dar şi să îmi iau revanşa în faţa lui Carl Froch", a afirmat Jean Pascal, care a boxat în 2009 cu Adrian Diaconu şi l-a învins pe acesta în cele două meciuri disputate la Montreal.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, la 5 noiembrie, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Potrivit presei canadiene, posturile TVA şi TVA Sports vor difuza în zilele următoare, începând de duminică, un documentar de cinci episoade despre Bute, intitulat "Lucian Bute: omul, sportivul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici