Jean Pascal după accidentarea lui Bute: Sunt foarte, foarte, foarte dezamăgit

Pugilistul canadian Jean Pascal a declarat, marţi, după ce a aflat că adversarul său pentru data de 25 martie, Lucian Bute, s-a accidentat, că este extrem de dezamăgit, subliniind că în acest moment este într-o formă excelentă şi a adăugat că îi doreşte românului să revină puternic în toamnă.

772 afișări
Imaginea articolului Jean Pascal după accidentarea lui Bute: Sunt foarte, foarte, foarte dezamăgit

Jean Pascal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper că se va putea găsi un adversar pentru mine până la 25 mai. Nu am niciun nume în minte, poate fi oricine, Chad Dawson, Bernard Hopkins... Nu contează. Consider că sunt într-o formă fizică excelentă şi când sunt într-o astfel de formă sunt greu de învins. Sper că vom putea păstra data şi că vom reuşi să prezentăm un meci de box cu mine cap de afiş. Din nefericire Lucian nu va boxa. Sunt foarte, foarte, foarte dezamăgit. Este extrem de frustrant, ţinând cont de faptul că mă pregăteam de mult timp pentru acest meci şi că sunt într-o formă remarcabilă", a spus Pascal, informează tvasports.ca.

Jean Pascal nu l-a acuzat pe Bute că vrea să se eschiveze: "Aceste lucruri se întâmplă, fac parte din box: nimeni nu este ferit de accidentări. Tot ce pot să fac este să îi urez lui Lucian însănătoşire grabnică, în speranţa că el va reveni puternic în toamnă. Îi doresc numai bine şi sper că îşi va putea onora contractul şi cuvântul în această toamnă. Vreau să îi ofer publicului ce doreşte, iar cei din Quebec vor să vadă un meci între Jean Pascal şi Lucian Bute".

Lucian Bute a suferit o accidentare la mâna stângă, în cantonamentul din Florida, el urmând să fie operat probabil joi, iar ca urmare a acestei probleme meciul cu Jean Pascal a fost amânat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici