Jelena Dokic, la un pas de sinucidere: Am vrut să sar de la etajul 26

Fostul număr 4 mondial în tenis şi-a dezvăluit drama pe reţelele de socializare, mărturisind că a vrut să-şi ia viaţa.

660 afișări
Imaginea articolului Jelena Dokic, la un pas de sinucidere: Am vrut să sar de la etajul 26

Jelena Dokic, la un pas de sinucidere: Am vrut să sar de la etajul 26

Jelena Dokic are 39 de ani, dar parcă ar fi trăit 10 vieţi.

Australiana era pe cale să renunţe la tot şi chiar a spus data: 28 aprilie 2022.

Jelena, care la 17 ani care a ajuns în semifinale la Wimbledon în 2000, s-a trezit pe un balcon , la etajul 26, şi se gândise să-şi pună capăt suferinţei sărind jos.

După câteva săptămâni, a vrut să spună încă o poveste personală incredibilă şi foarte puternică, printr-o postare pe Instagram. „28 aprilie 2022. Uneori, săream de pe balconul meu de la etajul 26 pentru a-mi lua viaţa. Nu voi uita niciodata acea zi. Totul este înceţoşat, totul este întunecat. Nu există sunet, nu există imagine, nimic nu are sens... doar lacrimi, tristeţe, depresie, anxietate şi durere”.

Australianca de origine sârbă a trecut prin clipe grele, fiind traumatzată de tatăl său, care i-a fost şi antrenor: „Aproape că am sărit de pe balconul meu de la etajul 26 pe 28 aprilie. Nu voi uita niciodată ziua aceea, am vrut doar să se termine durerea şi suferinţa. Eram cu adevărat pe margine, nu ştiu cum am făcut-o mai târziu. Poate că fiind un profesionist ajută, mi-a salvat viaţa.

Scriu asta pentru că ştiu că nu sunt singura care trăieşte aceste momente. Să ştii că nu eşti singur. Nu vă spun că sunt bine acum, dar cu siguranţă sunt mai bine şi sunt pe un drum mai bun. Unele zile sunt bune, altele mai puţin. Uneori fac un pas înainte, alteori fac un pas înapoi, dar acum mă chinui şi simt că pot ieşi din asta”.

A făcut şi Cu o ultimă promisiune: „Mă întorc, mai puternic decât înainte”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici