Jens Lehmann va absenta două săptămâni din cauza unei accidentări

Portarul echipei Arsenal Londra, Jens Lehmann, va absenta două săptămâni din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile suferită în partida amicală pe care reprezentativa Germaniei a câştigat-o, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa selecţionatei Angliei, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Jens Lehmann va absenta două săptămâni din cauza unei accidentări

Jens Lehmann va absenta două săptămâni din cauza unei accidentări

Lehmann, în vârstă de 36 de ani, nu va putea evolua în partidele cu Manchester City şi Portsmouth din campionatul englez şi nici în cel cu formaţia Sparta Praga din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Jens Lehmann, care a avut un început de sezon ezitant, cu două gafe majore în partidele cu Fulham şi Blackburn Rovers, va fi înlocuit în poarta londonezilor de spaniolul Manuel Almunia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici