Jeremy Bokila, aproape de un transfer la Fortuna Dusseldorf

Atacantul congolez Jeremy Bokila, care în sezonul trecut a jucat la echipa Petrolul Ploieşti, este foarte aproape de un transfer la formaţia Fortuna Dusseldorf, din liga a doua germană, a anunţat, miercuri, L'Equipe.

318 afișări
Imaginea articolului Jeremy Bokila, aproape de un transfer la Fortuna Dusseldorf

Jeremy Bokila (Imagine: Marius Anghel/Mediafax Foto)

Conform L'Equipe, Bokila ar urma să semneze un contract pe două sezoane cu drept de prelungire pentru încă unul.

Internaţionalul congolez este sub contract cu gruparea Zulte-Waregem, iar oficialii belgieni au început marţi seară negocierile cu Fortuna Dusseldorf. Pentru cedarea lui Bokila, Zulte-Waregem speră să obţină 1,5 milioane de euro.

Bokila se află în conflict cu gruparea Petrolul Ploieşti privind contractul său. Fotbalistul olandez de origine congoleză susţine că grupările Petrolul şi Zulte-Waregem, de unde a fost împrumutat de prahoveni, au ajuns la o înţelegere pentru un transfer definitiv, dar fără să obţină şi acordul său pentru a continua la echipa antrenată de Cosmin Contra. Considerându-se jucătorul formaţiei belgiene, Bokila, în vârstă de 24 de ani, a părăsit România la începutul lunii iulie şi îşi caută un angajament mai avantajos. Oficialii grupării ploieştene au afirmat că Bokila este în continuare sub contract cu Petrolul şi l-au ameninţat pe jucător că vor cere FIFA suspendarea lui.

După ce a plecat de la Petrolul, Bokila a negociat cu mai multe grupări, printre care Rubin Kazan, AC Ajaccio, Crystal Palace, Bolton Wanderers şi AS Saint-Etienne, fără se reuşească să încheie vreun contract.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici