Jermain Defoe a fost surprins făcând sex în maşină

Internaţionalul englez al echipei Tottenham Hotspur, Jermain Defoe, riscă să fie condamnat la închisoare pentru că a fost surprins făcând sex în maşină, în apropierea unui loc în care se jucau mai mulţi copii, informează News of the World.

77 afișări
Imaginea articolului Jermain Defoe a fost surprins făcând sex în maşină

Jermain Defoe riscă să fie condamnat la închisoare pentru că a fost surprins făcând sex în maşină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc marţi seară, cu doar o zi înainte de meciul cu Arsenal Londra, scor 2-1, din campionatul Angliei. Fotbalistul a fost văzut plecând de la locuinţa sa din Cuffley, la ora 20.00, şi îndreptându-se spre o maşină parcată în apropiere. Jucătorul a intrat în maşină şi i-a arătat tinerei în vârstă de 20 de ani care se afla la volan să conducă spre o zonă rezidenţială de lux, din apropiere. Ajunşi în zona respectivă, cei doi au parcat, după care au trecut pe bancheta din spate a maşinii. La nici 100 de metri de maşină, se jucau şapte-opt copii.

"Era încă lumină afară şi orice trecător putea vedea ce făceau acolo. Au discutat doar două minute, după care fata a dispărut. Îi puteai vedea capul mişcându-se în sus şi în jos. Era clar ce făceau şi evident tânăra se întâlnise cu el doar pentru un scop", a declarat un fotograf care i-a surprins pe cei doi.

În timp ce Defoe şi tânăra se aflau în maşină, pe lângă vehicul au trecut pe rând două persoane şi o familie.

"După ce s-au oprit, Defoe a ieşit din maşină şi a plecat spre casă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Fata a mai rămas în maşină aproximativ cinci minute, iar apoi a plecat. Părea cam supărată", a precizat martorul citat de News of the World sub protecţia anonimatului.

Defoe, care susţinea că încearcă să fie un model pentru ceilalţi, riscă să ajungă acum la închisoare pentru că a dat dovadă de "comportament obscen" într-un loc public. Pentru un astfel de caz, pedeapsa maximă ar fi de şase luni de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici