Jesualdo Ferreira: Rusescu este un jucător de calitate şi ne va ajuta mult

Tehnicianul formaţiei Sporting Braga, Jesualdo Ferreira, a declarat după meciul cu Arouca, scor 2-0, că niciun jucător nu reuşeşte mari performanţe individuale în primul meci la o nouă echipă, iar Raul Rusescu e un fotbalist de calitate, care va ajuta mult echipa.

99 afișări
Imaginea articolului Jesualdo Ferreira: Rusescu este un jucător de calitate şi ne va ajuta mult

Jesualdo Ferreira (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Niciun jucător, nici măcar dacă e printre cele mai mari vedete, nu reuşeşte mari performanţe individuale în primul meci la o nouă echipă, mai ales dacă avem în vedere faptul că s-a antrenat doar o săptămână. Rusescu este un jucător de calitate, care ne va ajuta mult", a spus Ferreira, conform presei portugheze.

Jesualdo Ferreira a menţionat că Raul Rusescu ar fi putut înscrie un gol, ceea ce i-ar fi dat mai multă încredere.

Atacantul Raul Rusescu a debutat la echipa Sporting Braga în partida câştigată, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei FC Arouca, în optimile de finală ale Cupei Portugaliei.

Rusescu, care a venit sub formă de împrumut până la finalul sezonului de la FC Sevilla, a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în minutul 26.

Golurile învingătorilor au fost marcate Pardo '5 şi Rafa Silva '78.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici