Jim Gannon critică dur arbitrajul la meciul cu Steaua

Antrenorul Motherwell FC, Jim Gannon, a declarat că echipa sa a fost clar dezavantajată de arbitraj în meciul cu Steaua, scor 1-3, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, fiindu-i refuzate două penaltiuri, informează The Herald.

10 afișări
Imaginea articolului Jim Gannon critică dur arbitrajul la meciul cu Steaua

Jim Gannon critică dur arbitrajul la meciul cu Steaua (Imagine: Prosport)

"Am văzut clar cele două faze, însă arbitrul a fost prost poziţionat la ambele. Când vezi asta, te întrebi de unde vine acel arbitru? Când auzi de Spania, te aştepţi la mult mai multe. Am fost foarte dezamăgit de prestaţia arbitrilor. Abia aştepta să mă trimită în tribună, eram practic vocea tuturor fanilor, care erau supăraţi de felul în care arbitra", a spus Gannon.

Tehnicianul echipei scoţiene a afirmat că dacă Motherwell reuşea să înscrie încă o dată la 1-0, totul se schimba.

"Faptul că nu s-au dictat două penaltiuri pentru noi a contat foarte mult. Am fi putut înscrie cel de-al doilea gol. Dacă am fi dus scorul la 2-0, atmosfera din stadion ne-ar fi dus pe sus, moralul nostru ar fi crescut. Aşa, prin faptul că au egalat, a fost invers", a comentat el.

Steaua Bucureşti a învins, joi, în deplasare, scor 3-1 (0-1), formaţia scoţiană Motherwell FC, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei, după ce s-a impus şi în tur, scor 3-0.

Partida de joi a fost arbitrată de o brigadă din Spania, cu Carlos Clos Gomez la centru, ajutat de asistenţii Juan Jose Gallego Galindo şi Luis Fernando Marco Martinez. Arbitru de rezervă a fost Antonio Miguel Mateu Lahoz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici