Jindra: Am înscris o singură dată, dar a fost suficient pentru victorie

Tehnicianul Ales Jindra a declarat că deşi CFR Cluj a reuşit doar o victorie la limită este mulţumit că gruparea clujeană a acumulat trei puncte foarte importante în ierarhia Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Jindra: Am înscris o singură dată, dar a fost suficient pentru victorie

Jindra: Am înscris o singură dată, dar a fost suficient pentru victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am fost surprinşi de replica Gloriei, ştiam că ne aşteaptă un meci greu, că formaţia din Buzău va lupta pentru puncte. Adversarii au jucat foarte bine în prima repriză, noi n-am reuşit mai nimic, nu ne-au ieşit combinaţiile, dar ne-am creat o ocazie ratată, din păcate, de Dubarbier. În a doua repriză, am înscris la singura ocazie de gol şi a fost suficient pentru victorie. Gloria a avut mai multe ocazii, dar n-a reuşit să înscrie. Înaintea meciului cu Rapid ne-am propus să avem 6 puncte şi am reuşit", a declarat antrenorul ceh.

Citeşte şi:

Gloria Buzău-CFR Cluj, scor 0-1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici