Jiul Petroşani ar putea să se retragă din campionat

Vicepreşedintele FC Jiul Petroşani, George George, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că echipa ar putea să nu se prezinte la startul returului şi să se retragă din campionat din cauza datoriilor pe care patronul clubului, Alin Simota, le are faţă de jucători.

20 afișări
Imaginea articolului Jiul Petroşani ar putea să se retragă din campionat

Jiul Petroşani ar putea să se retragă din campionat (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Datoriile clubului faţă de cei treisprezece jucători care au devenit liberi de contract se ridică la 128.000 de euro. Între patronul Alin Simota şi primarul Iacob Ridzi au fost multe discuţii pe această temă şi nu s-a ajuns la nicio concluzie. Sunt şanse mari ca Jiul să nu se prezinte la startul returului", a spus George.

George George a precizat că şi ceilalţi doisprezece fotbalişti din lotul echipei Jiul Petroşani au depus memorii, iar o parte dintre cei treisprezece care au devenit jucãtori liberi de contract sunt dispuşi să joace din nou pentru Jiul Petroşani şi să accepte salariul de 1500 de lei pe lună, atât cât a propus iniţial patronul Alin Simota, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Treisprezece jucători au fost declaraţi liberi de contract de către Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, după ce au depus memorii din cauza datoriilor pe care clubul Jiul Petroşani le avea faţă de aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici