JO-2012: Echipa masculină de gimnastică a României va debuta în calificări la inele

Echipa masculină de gimnastică a României va debuta, sâmbătă, la Jocurile Olimpice, fiind repartizată în calificări în subdiviziunea a treia, cu primul aparat - inelele.

672 afișări
Imaginea articolului JO-2012: Echipa masculină de gimnastică a României va debuta în calificări la inele

JO-2012: Echipa masculină de gimnastică a României va debuta în calificări la inele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa tricoloră formată din gimnaştii Cristian Băţagă, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo, Vlad Cotuna şi Flavius Koczi va intra în concus la inele, evoluţii urmate de cele la sărituri, paralele, bară fixă, sol şi cal cu mânere. În subdivizunea a treia, din care face parte şi România, au mai fost repartizate echipele Spaniei, Ucrainei, Germaniei, Rusiei, dar şi câte un sportiv din Kazakhstan, Portugalia, Belarus, Vietnam, Tunisia şi Bulgaria. Reprezentantul din ţara vecină este nimeni altul decât Iordan Iovtchev, care la vârsta de 39 de ani, bifează a şasea şi ultima Olimpiadă din carieră.

Primele opt echipe clasate la finalul concursului din cele trei subdiviziuni se vor califica în finală, la fel primii opt clasaţi la fiecare aparat, în timp ce primii 24 de gimnaşti vor obţine calificarea în finală la individual-compus.

Concursul de calificări din subdiviziunea a treia, din care face parte şi România, va începe sâmbătă, la ora 22.00 (ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici