JO de Iarnă: Riesch a câştigat aurul în proba de slalom al super-combinatei feminine

Sportiva americană Lindsay Vonn a căzut, joi, în proba de slalom al super-combinatei de la Jocurile Olimpice, concursul fiind câştigat de Maria Riesch, din Germania.

20 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Riesch a câştigat aurul în proba de slalom al super-combinatei feminine

JO de Iarnă: Riesch a câştigat aurul în proba de slalom al super-combinatei feminine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lindsay Vonn şi Maria Riesch sunt prietene foarte bune, de multe ori ele petrecând împreună vacanţele. Vonn se clasase pe primul loc la coborâre, la super-combinată.

Riesch a terminat proba cu timpul 2:09.14 (1:24.49 la coborâre şi 44.65 la slalom).

Medalia de argint a fost câştigată de Julia Mancuso din SUA, cu 2:10.08 (1:24.96 + 45.12), iar pe poziţia a treia s-a clasat suedeza Anja Parson, cu timpul 2:10.19 (1:25.57 + 44.62).

La probă ar fi trebuit să participe şi românca Edith Miklos, dar ea a suferit, miercuri, a suferit o entorsă a ligamentelor unui genunchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici