Jo Jo Dan: A fost cel mai dificil meci de până acum

Pugilistul Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan", a declarat, după victoria la puncte obţinută în faţa americanului Stevie "2 pounds" Forbes, că acesta a fost cel mai dificil meci al său de până acum şi că îi pare rău că s-a încheiat după ce el şi adversarul său s-au lovit cap în cap.

59 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan: A fost cel mai dificil meci de până acum

Jo Jo Dan: A fost cel mai dificil meci de până acum (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"A fost cel mai dificil meci de până până acum. Am boxat cu un pugilist cu multă experienţă. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, ne-am lovit cap în cap şi s-a întâmplat o astfel de accidentare", a spus boxerul pentru TVR 1.

Jo Jo Dan a precizat că a şi primit pumni de la Forbes după ce poate a încercat prea mult. El a adăugat că şi-ar dori o confruntare cu filipinezul Manny Pacquiao. "Sincer să fiu la categoria mea toţi boxerii vor o bucăţică din Manny Pacquiao, vor un meci cu el pentru că e bursa foarte bună şi intră în istorie. Mie nu mi-e frică", a menţionat el, mulţumindu-le apoi fanilor săi care au urmărit meciul cu Stevie Forbes.

Promotorul Cristian Gănescu a declarat la TVR 1 că speră ca în cel mult un an Jo Jo Dan să aibă un meci pentru centura WBC. "Ne bucurăm pentru victorie. Ne aşteptam la un meci greu. Suntem fericiţi pentru această victorie. Planurile erau să câştigăm altfel, dar un accident se poate întâmpla oricand în box şi doctorul a decis să întrerupem meciul. Centura WBC este ceea ce vrem să ajungem în cel mult un an de zile. Sperăm să prindem un meci la WBC în maximum un an de zile", a afirmat Gănescu.

Cristian Gănescu crede că Jo Jo Dan ar putea ajunge să se confrunte cu Pacquiao. "Cred foarte mult că se poate întâmpla. Ar fi o onoare să avem un meci cu cel mai bun boxer la ora actuală şi chiar am avut discuţii cu oameni apropiaţi de Manny Pacquiao. No suntem interesaţi. Nu ştiu dacă se va întâmpla", a completat el.

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias "Jo Jo Dan" l-a învins, sâmbătă, la puncte, în cadrul unei gale ce a avut loc la Montreal, pe americanul Stevie "2 pounds" Forbes, românul având în continuare şanse să îl întâlneasca pe deţinătorul centurii WBC, americanul Andre Berto.

Partida, care a contat pentru categoria semimijlocie, a fost oprită de arbitri in repriza a şasea, după ce pugiliştii s-au ciocnit cap în cap, iar americanul s-a ales cu arcada spartă. Conform regulamentului, în aceste condiţii, arbitrii au numărat punctele celor doi sportivi, iar Jo Jo Dan a fost desemnat învingător. Cei trei arbitri au dat scorul de 58-56 în favoarea românului.

Pentru pugilistul român urmează o altă partidă, cel mai probabil în vară, cu învingătorul dintre americanul Mike Jones şi mexicanul Jesus Soto. În cazul în care Jo Jo Dan se va impune, acesta va putea boxa împotriva deţinătorului centurii WBC, americanul Andre Berto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici