Jo Jo Dan l-a învins pe Do Nascimento şi şi-a păstrat centura WBC Continental Americas

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, l-a învins, sâmbătă, pe brazilianul Andre Marcos Do Nascimento, într-un meci din cadrul Galei Invincibilii 5, şi şi-a păstrat titlul WBC Continental Americas la categoria superuşoară.

28 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan l-a învins pe Do Nascimento şi şi-a păstrat centura WBC Continental Americas

Jo Jo Dan l-a învins pe Do Nascimento şi şi-a păstrat centura WBC Continental Americas (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost destul de greu, adversarul meu a fost unul foarte incomod şi rezistent. Poate că şi eu am fost prea euforic, am vrut să mulţumesc spectatorii şi să fac spectacol. Cu toate acestea, el nu a reuşit să mă lovească de prea multe ori, iar la o fază ne-am dat cap în cap şi m-a cam luat ameţeala. Una peste alta mă bucur că am început acest an cu o victorie şi sper să merg în continuare pe aceelaşi drum, deoarece de acum urmează meciuri cu adevărat grele. Aşa cum în fotbal golurile la vinclu sunt spectaculoase, acestea sunt comparate în box cu loviturile la ficat. Pot spune că astăzi (n.r. - sâmbătă) am învins cu un gol la vinclu", a afirmat boxerul român, făcând o paralelă între box şi fotbal.

Jo Jo Dan l-a învins pe brazilian prin KO în repriza a 9-a.

Tot în cadrul galei Invincibilii 5, Viorel Simion l-a învins pe paraguayanul Victor Hugo Cardoso, prin KO în repriza a şasea, într-un meci contând pentru titlul WBC Mediteranean, la categoria pană.

"În ultimele două reprize, adversarul meu a simţit că sunt mai puternic şi a dat înapoi. Eu mi-am dat seama de acest lucru şi am insistat până l-am pus la podea. S-a simţit puţin că n-am mai boxat de zece luni, însă pregătirea fizică a contat foarte mult, pentru că de două luni am stat numai în cantonament. Sunt foarte bucuros pentru această victorie şi cred că sunt pe drumul cel bun. Îmi doresc extraordinar de mult să ajung şi eu campion mondial, la fel ca şi Doroftei sau Bute", a declarat Viorel Simion.

În primele meciuri din cadrul galei, la categoria grea, Vasile Popovici a fost învins la puncte de lituanianul Igor Borucha, Lucian Bot s-a impus la puncte în faţa lui Pavels Dologovs (Lituania), iar Bogdan Dinu l-a învins, tot la puncte, pe Remigijus Ziausys (Lituania).

La gala ce a avut loc în Sala Rapid au asistat aproximativ 1.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici