Jo Jo Dan şi-a păstrat centura NABA

Pugilistul Ion Ionuţ, supranumit Jo Jo Dan, l-a învins, vineri seară, la puncte, pe sportivul ugandez Peter Semo, în cadrul galei "Invincibilii II" de la Piatra Neamţ, şi şi-a păstrat astfel centura NABA la categoria superuşoară.

19 afișări
Imaginea articolului Jo Jo Dan şi-a păstrat centura NABA

Jo Jo Dan şi-a păstrat centura NABA (Imagine: Mediafax Foto)

Meciul, prefaţat de intonarea imnurilor Franţei, Ugandei şi României, s-a desfăşurat pe durata a 12 reprize. La finalul unei întâlniri echilibrate, arbitrii l-au anunţat ca învingător pe Ion Ionuţ, scor 120-108.

 

Jo Jo Dan: A fost cel mai greu meci al carierei mele de la profesionişti

"Recunosc, a fost cel mai greu meci al carierei mele de la profesionişti. Un meci tare, rău. Ugandezul s-a dovedit foarte rezistent. Îi căram pumni cu nemiluita şi mă miram cum de mai stă în picioare. Publicul a fost minunat. Printre lovituri auzeam cum mă încurajează şi tocmai de asta vreau să le dedic victoria şi centura. Cel mai greu mi-a fost atunci când mă duceam în colţul ringului, să încerc să respir şi să mă mai odihnesc, dar simţeam imediat cum aveam, parcă, foc pe mine, de la atâta căldură, creată în sală. Mă bucur că am făcut un meci cu inima la gură. Fizic, Peter Semo a fost cel mai dificil adversar pentru mine, dar nu şi din punct de vedere tehnic. Eu mă bucur că am rămas tot timpul lucid, iar când am căzut, s-a întâmplat asta pentru că-mi pierdusem echilibrul, nicidecum datorită unei lovituri a adversarului. Vreau să le mulţumesc «frăţiorilor» mei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu", a spus Jo Jo Dan.

Peter Semo: Nici pe departe, nu este cel mai dificil adversar pe care l-am întâlnit

"Jo Jo Dan a fost bine pregătit, dar nu pot spune foarte multe lucruri despre corectitudinea cu care s-au luat deciziile fiecărei reprize. În opinia mea, Jo Jo Dan nu a câştigat mai mult de patru reprize. Am crezut că-i pot fi superior, dar el m-a «făcut» prin viteza loviturilor. A arătat unele lovituri foarte bine plasate, dar şi publicul l-a ajutat cu încurajări foarte multe. Singurul mod prin care puteam să-l opresc era să-l fac KO. N-am reuşit, dar nici el nu a fost de speriat. Nici pe departe, nu este cel mai dificil adversar pe care l-am întâlnit. Italianul Marinelli a fost cu mult mai dificil decat Jo Jo. Românul a crezut că mă poate aranja ca pe Balbi, dar eu am acceptat să vin aici să lupt tocmai pentru a demonstra că si noi, ugandezii, avem destule valori în box, iar când am început să dansez în ring, imediat după loviturile încasate de la el, am vrut să arăt că nu-i simţeam duritatea loviturilor, că eram OK", a afirmat Semo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici