Joachim Low are timp de glume la EURO 2012. Ce a făcut selecţionerul Germaniei, echipă cu maxim de puncte - VIDEO

Parcursul fără greşeală al naţionalei Germaniei de la Euro 2012, victorii împotriva reprezentativelor Portugaliei şi Olanda, îl face pe selecţionerul Joachim Low să fie mult mai relaxat. În timpul meciului cu batavii, acesta şi-a permis să glumească cu unul dintre copiii de mingi.

344 afișări
Imaginea articolului Joachim Low are timp de glume la EURO 2012. Ce a făcut selecţionerul Germaniei, echipă cu maxim de puncte - VIDEO

Joachim Low are timp de glume la EURO 2012. Ce a făcut selecţionerul Germaniei, echipă cu maxim de puncte - VIDEO

La un moment dat, în timpul partidei Germania - Olanda, Low s-a ridicat de pe bancă şi i-a venit în minte o idee care l-a luat prin surprindere pe unul dintre copiii de mingi. Cu spatele, acesta s-a trezit că cineva îi împinge mingea pe care o ţinea.

Low a zâmbit la el şi s-a dus apoi să-i aducă mingea care mai avea puţin şi intra pe teren.

Suporterii germani s-au amuzat după gluma făcută de selecţioner, dar motivele de zâmbete sunt şi mai mari pentru ei după ce naţionala lor s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European cu doar două meciuri disputate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici