Joan Laporta candidează la alegerile pentru postul de preşedinte al FC Barcelona

Fostul preşedinte al FC Barcelona, Joan Laporta, a anunţat, marţi, că va candida pentru un nou mandat la conducerea grupării catalane, informează 20minutos.es.

121 afișări
Imaginea articolului Joan Laporta candidează la alegerile pentru postul de preşedinte al FC Barcelona

Joan Laporta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Joan Laporta, în vârstă de 52 de ani, a notat pe contul său de Twitter că se simte mai pregătit ca niciodată ca să revină la echipa catalană şi a precizat că acum este mai experimentat faţă de cum era atunci când a candidat prima dată.

Laporta a fost preşedintele clubului din Barcelona în perioada 2003-2010.

Contracandidaţii lui Laporta vor fi Josep Maria Bartomeu, Agustí Benedito, Toni Freixa, Jordi Majo şi Jordi Farre.

Alegerile pentru postul de preşedinte al FC Barcelona vor avea loc la 18 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici