Joaquim Rodriguez a câştigat etapa a 12-a a Turului Franţei

Spaniolul Joaquim Rodriguez (Katusha) a câştigat, joi, etapa a 12-a a Turului Franţei, desfăşurată pe o distanţă de 195 kilometri, între localităţile Lannemezan şi Plateau de Beille.

122 afișări
Imaginea articolului Joaquim Rodriguez a câştigat etapa a 12-a a Turului Franţei

Joaquim Rodriguez a câştigat etapa a 12-a a Turului Franţei (Imagine: Meldiafax Foto/AFP)

Pe locul doi s-a clasat danezul Jakob Fuglsang (Astana), iar poziţia a treia a fost ocupată de francezul Romain Bardet (AG2R - La Mondiale).

Aceasta este a doua victorie de etapă pentru Rodriguez în actuala ediţie a Turului Franţei, după succesul din etapa a treia.

În clasamentul general conduce în continuare britanicul Chris Froome (Sky).

Etapa a 13-a va avea loc vineri, între localiţile Muret şi Rodez, pe o distanţă de 198,5 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici