Joc inconstant pentru Mutu la meciul cu Reggina (Video)

Atacantul Adrian Mutu a avut, conform presei din Italia, o prestaţie inconstantă în meciul terminat la egalitate de echipa AC Fiorentina, în deplasare, scor 1-1, împotriva formaţiei Reggina, în etapa a XXVI-a a campionatului Italiei.

17 afișări
Imaginea articolului Joc inconstant pentru Mutu la meciul cu Reggina (Video)

Joc inconstant pentru Mutu la meciul cu Reggina (Imagine din arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Mutu a avut o prestaţie incostantă. A fost autorul unor faze senzaţionale, dar a avut şi perioade de joc în care a fost destul de anonim", scrie agenţia Datasport, care i-a acordat internaţionalului român nota 6.

Aceeaşi notă a primit Mutu şi din partea site-ului calciotoscano.it, care apreciază că deşi nu s-a văzut prea mult în joc, majoritatea fazelor periculoase ale echipei sale pornesc de la atacantul român: "Se vede puţin în joc, dar ocaziile bune pentru Fiorentina vin din picioarele lui".

Site-ul fiorentina.it a apreciat jocul vârfului de atac român în meciul de duminică cu 6,5, la fel ca şi cel al coechipierilor de la echipa din Florenţa, Semioli şi Bonazzoli, fiind considerat printre cei mai buni jucători ai Fiorentinei din această întâlnire după portarul Frey (7,5). "Mutu a fost în umbră în prima repriză. În a doua jumătate a partidei parcă se trezeşte şi dă o mare mână de ajutor echipei sale. Puţine, dar de calitate, oportunităţile ofensive care l-au avut protagonist pe Mutu", notează sursa citată.

Violaplanet.it consideră că deşi a fost uneori prea individualist în acest joc, Mutu a izbutit să creeze faza golului ce a adus un punct echipei Fiorentina. "Mutu a jucat de unul singur o mare parte din repriza a doua. Totuşi, a reuşit în prima parte o incredibilă fază în urma căreia l-a pus pe Bonazzoli în poziţie ideală de a marca", precizează violaplanet.it. Site-ul italian l-a notat pe Mutu cu nota 6,5 şi l-a plasat pe jucătorul român pe locul doi în ierahia celor mai buni fotbalişti ai Fiorentinei în acest meci, după goal-keeperul Sebastian Frey (8).

Fiorentinanews.it scrie că internaţionalul român a făcut un joc modest în prima parte a meciului cu Reggina, dar în partea a doua a fost singurul jucător al Fiorentinei care s-a văzut în ofensivă: "Ratează o ocazie clară de gol în prima repriză (şi noroc că Bonazzoli a fost pe fază să introducă mingea în poartă), dar în partea secundă a fost singurul jucător al Fiorentinei care a creat ocazii demne de semnalat. De asemenea, i-a mai oferit o pasă de gol lui Bonazzoli, de care însă acesta n-a profitat", a punctat site-ul din Florenţa, care l-a notat pe Mutut cu 6.

De partea cealaltă, firenzeviola.it a considerat că Mutu a făcut un joc de nota 5,5, fiind mai tot timpul neinspirat în faţa porţii: "Bine servit în finalul primei reprize cu o pasă în adâncime de Vargas, Mutu pierde momentul protrivit pentru a finaliza. Mutu a fost sub ritmul obişnuit, iar intrarea în joc a venit prea târziu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici