JOCURILE OLIMPICE 2012: Corina Căprioriu, calificată în sferturi prin descalificarea adversarei

Sportiva Corina Căprioriu s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale categoriei 57 de kilograme, fără să mai lupte, prin descalificarea adversarei din turul doi, la JO de la Londra.

552 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Corina Căprioriu, calificată în sferturi prin descalificarea adversarei

Corina Căprioriu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Sportiva Corina Căprioriu s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale categoriei 57 de kilograme, fără să mai lupte, prin descalificarea adversarei din turul doi, la JO de la Londra.

În turul secund, Căprioriu o avea adversară pe Sally Raguib (Djibouti), dar aceasta a fost descalificată, din cauză că nu a reuşit să intre în limitele categoriei, astfel că sportiva tricoloră a avut parte de o calificare facilă în sferturile grupei D. Chiar dacă a aflat vestea cu aproape două ore în urmă, Corina a fost nevoită să aştepte ora oficială a meciului, pentru confirmarea deciziei oficiale. În sferturi, Corina Căprioriu se va duela cu Hedvig Karakas (Ungaria), pentru semifinale.

În turul inaugural al grupei D, Căprioriu a învins-o pe chinezoaica Hui Wang, prin ippon.

Delegaţia României a obţinut o medalie olimpică la judo, argint, prin Alina Dumitru (48 kg), în timp ce campioana europeană Andreea Chiţu (52 kg) şi Dan Fâşie (66 kg) au fost eliminaţi în turul secund al competiţiei.

Din delegaţia României la judo mai fac parte Daniel Brata (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (plus 100 g).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici