JOCURILE OLIMPICE 2012: Cum arată Londra cu o zi înainte de începerea competiţiei - GALERIE FOTO

Jocurile Olimpice 2012, care vor debuta vineri la Londra, au stârnit interesul întregii lumi. Mii de turişti se află deja în capitala Marii Britanii, în aşteptarea ceremoniei de deschidere şi a competiţiilor.

2012 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Cum arată Londra cu o zi înainte de începerea competiţiei - GALERIE FOTO

JOCURILE OLIMPICE 2012: Cum arată Londra cu o zi înainte de începerea competiţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ceremonia de deschidere, un spectacol grandios ce a costat 27 de milioane de euro, vor asista 120 de şefi de stat şi de guvern, dar şi numeroase celebrităţi.

Ceremonia oficială de deschidere se va transmite simultan la TVR 1, TVR HD şi jo2012.tvr.ro, vineri, de la ora 23.00, şi va fi comentată, pentru români, de Alina Alexoi şi Sorin Hobana.

VEZI GALERIA FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici