JOCURILE OLIMPICE 2012: Programul plecării sportivilor români la Londra

Sportivii, antrenorii şi oficialii din delegaţia României pentru Jocurile Olimpice se vor deplasa la Londra în trei etape, primul urmând să plece lotul de gimnastică, sâmbătă, împreună cu antrenoarea Mariana Bitang.

499 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Programul plecării sportivilor români la Londra

JOCURILE OLIMPICE 2012: Programul plecării sportivilor români la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform unui comunicat al Tarom, în a doua etapă, luni, vor pleca loturile de canotaj, nataţie, tenis şi box, alături de Ioan Dobrescu, secretar general COSR.

Miercuri vor pleca loturile de judo, scrimă şi polo, alături de preşedintele COSR, Octavian Morariu.

Jurnaliştii vor putea discuta cu membrii delegaţiei în terminalul Plecări Internaţionale, în faţa biroului de ticketing Tarom, la orele 11.00, în fiecare din zilele menţionate mai sus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici