Jocurile Olimpice, cu sau fără spectatori? Când vor lua o decizie organizatorii

  • Încă nu se ştie dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea spectator
  • O decizie va fi luata până pe 25 martie
  • Există deja zvonuri care spun că decizia ar fi să nu fie acceptaţi spectatorii din alte ţări
161 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice, cu sau fără spectatori? Când vor lua o decizie organizatorii

Sursa foto: profimedia

Încă nu se ştie dacă Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo vor avea spectator de peste gradinte sau nu. Zvonurile spun că decizia ar fi fost deja luată, însă Seiko Hashimoto, preşedinta Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice neagă.

SEIKO HASHIMOTO, preşedinte Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice: Au fost rapoarte care vorbeau despre permiterea accesul fanilor de peste mări, de parcă am fi decis deja. După întâlnirea celor cinci de săptămâna trecută, încă se poartă discuţii şi nu am luat o decizie. Vom avea încă o întălnire pentru a lua decizia finală înainte de ştafeta torţei olimpice, pe 25 martie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici