JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Americanca Tracy Barnes a cedat locul surorii sale gemene în echipa SUA de biatlon

Sportiva americană Tracy Barnes a reuşit să se califice pentru Jocurile Olimpice la biatlon, însă a refuzat selecţia în echipa SUA, preferând să-i lase locul surorii sale gemene, Lanny, care nu a putut participa la calificări deoarece a fost bolnavă.

123 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Americanca Tracy Barnes a cedat locul surorii sale gemene în echipa SUA de biatlon

Americanca Tracy Barnes a cedat locul surorii sale gemene în echipa SUA de biatlon pentru Soci

Lanny s-a îmbolnăvit şi nu a putut participa la cursa de la Val Ridanna (Italia), unde Tracy a obţinut locul zece şi implicit calificarea la Jocurile Olimpice de la Soci, anunţă presa americană.

Tracy a decis însă să-i lase locul surorii sale: "Lanny a făcut un super sezon, ea este destinată să facă lucruri mari, merită să meargă la Soci".

Lanny Barnes va participa astfel pentru a treia oară la JO de iarnă, după Torino în 2006 şi Vancouver în 2010. Tracy Barnes a participat la JO de la Torino, însă nu a reuşit să-şi asigure prezenţa şi la Vancouver.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici