JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Cehia şi Letonia s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de hochei pe gheaţă

Echipele naţionale de hochei pe gheaţă ale Cehiei şi Letoniei s-au calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, informează AFP.

203 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Cehia şi Letonia s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de hochei pe gheaţă

JOCURILE OLIMPICE de la Soci: Cehia şi Letonia s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de hochei pe gheaţă (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

Cehia a învins, în play-off, cu scorul de 5-3, reprezentativa Slovaciei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hemsky '06:53, Cervenka '07:22, '35:41, Krejci '17:03 şi Plekanec '59:21, în timp ce pentru slovaci au înscris M. Hossa '38:57, '47:20 şi Surovy '48:51.

Letonia a trecut, în play-off, cu scorul de 3-1, de selecţionata Elveţiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bartulis '08:38 şi Darzins '11:19, '59:00, în timp ce pentru elveţieni a înscris Pluss '35:01.

Programul partidelor din sferturile de finală, care se vor disputa miercuri, este următorul:

ora 10.00: Suedia - Slovenia;

ora 14.30: Finlanda - Ruasia;

ora 19.00: Canada - Letonia;

ora 19.00: SUA - Cehia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici