JOCURILE OLIMPICE: Doi sportivi şi un antrenor din Coasta de Fildeş au fugit din satul olimpic

Doi înotători şi un antrenor de lupte din Coasta de Fildeş au fugit din satul olimpic de la Londra, a anunţat, sâmbătă, presa ivoriană.

300 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Doi sportivi şi un antrenor din Coasta de Fildeş au fugit din satul olimpic

JOCURILE OLIMPICE: Doi sportivi şi un antrenor din Coasta de Fildeş au fugit din satul olimpic (Imagine ediafax Foto/AFP)

Cei doi înotători, Franck Brou Kouassi (22 de ani) şi Assita Toure (19 ani), precum şi antrenorul de lupte au părăsit pe ascuns încă de marţi delegaţia ivoriană, absenţa lor fiind remarcată abia joi.

"În ceea ce-i priveşte pe înotători, antrenorul naţional secund a constatat absenţa lor şi a bagajelor lor din camere. Sper că sportivii vor reveni la lotul ce va pleca în ţară, luni", a declarat preşedintele Federaţiei Ivoriene de Nataţie, Serges Vremen.

Înaintea ivorienilor, şapte sportivi camerunezi (cinci boxeri, un înotător şi o fotbalistă) au dispărut, de asemenea, din satul olimpic de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici