JOCURILE OLIMPICE: Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României, locul 6 în finala B

Echipajul masculin al României de 4 rame fără cârmaci s-a clasat, sâmbătă, pe locul 6, în finala B a probei, la Jocurile Olimpice de la Londra.

168 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României, locul 6 în finala B

JOCURILE OLIMPICE: Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României, locul 6 în finala B (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Echipajul României, format din sportivii Marius Vasile Cozmiuc, Florin Curuea, George Palamariu şi Cristi Ilie Pîrghie, a luat startul în fnala B, pe culoarul doi, alături de Serbia, Canada, Belarus, Italia şi Noua Zeelandă.

La 500 de metri, România se afla pe primul loc, la fel şi la 1000 de metri, dar la 1500 de metri a trecut pe locul 5, pentru a încheiat cursa de 2000 de metri cu timpul de 6:16.20 minute, pe locul 6, finala B fiind câştigată de Belarus (6:09.31 minute).

România s-a calificat direct în semifinale, de pe locul 2 din serii, dar în semifinale a fost pe locul 6, ratând finala olimpică A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici