JOCURILE OLIMPICE: Poliţiştii au pierdut cheile stadionului Wembley

Poliţiştii care se ocupă de supravegherea stadionului Wembley, unde se dispută meciuri din turneul olimpic de fotbal, au mărturisit luni că au pierdut cheile arenei, cu ocazia unei vizite de securitate înainte de începerea JO.

297 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Poliţiştii au pierdut cheile stadionului Wembley

JOCURILE OLIMPICE: Poliţiştii au pierdut cheile stadionului Wembley (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Scotland Yard a fost sesizat de acest incident, dar organizatorii (Locog) au afirmat că securitatea nu a fost niciun moment afectată.

Locog a subliniat că cheile erau de la uşi interioare, adăugând că au fost schimbate yalele.

"În dimineaţa zilei de 24 iulie, poliţişti aflaţi la stadionul Wembley au anunţat că cheile, folosite pentru verificarea interiorului, lipseau", a explicat un purtător de cuvânt al poliţiei.

"A fost deschisă o anchetă, dar nu există niciun risc privind securitatea în stadion, deoarece imediat au fost luate măsuri pentru siguranţă", a declarat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici