JOCURILE OLIMPICE: Vlăduţ Simionescu, învins în turul doi la judo, categoria plus 100 kilograme

Sportivul Vlăduţ Simionescu a fost învins, vineri, în turul doi, la categoria plus 100 kilograme din cadrul concursului de judo de la Jocurile Olimpice de la Londra.

282 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE: Vlăduţ Simionescu, învins în turul doi la judo, categoria plus 100 kilograme

JOCURILE OLIMPICE: Vlăduţ Simionescu, învins în turul doi la judo, categoria plus 100 kilograme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În turul secund, optimile de finală, Vlăduţ Simonescu s-a duelat cu germanul Andreas Toelzer, care a învins prin ippon, după 3.55 minute.

În primul tur al competiţiei din grupa C, sportivul român s-a duelat cu Iuri Krakovetski (Kîrghistan), pe care l-a învins prin ippon, calificându-se în turul secund al competiţiei.

La JO de la Londra, delegaţia României a mai obţinut două medalii olimpice la judo, argint, prin Alina Dumitru (48 kg) şi Corina Căprioriu (57 kg), în timp ce Andreea Chiţu (52 kg) şi Dan Fâşie (66 kg) au fost eliminaţi în turul secund al competiţiei. La categoria 100 kilograme, Daniel Brata a pierdut şi el din primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici