John McEnroe a realizat topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile

Legenda tenisului mondial, John McEnroe (60 de ani), a realizat un clasament ai celor mai buni jucători de tenis din toate timpurile.

936 afișări
Imaginea articolului John McEnroe a realizat topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile

John McEnroe a realizat topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile

John McEnroe a alcătuit topul celor mai buni jucători din lume, spunând, conform Tennis World: ”Voi răspunde cu top patru: Rod Laver, Pete Sampras, Roger Federer şi Rafael Nadal. Novak Djokovic ar fi numărul cinci, însă se ridică. În top zece aş insista să intre şi Lew Hoad, care era cel mai puternic dintre toţi, atunci când era în formă. Şi apoi ar fi Bjorn Borg. La început, l-am invidiat. Părea un zeu viking. A reuşit să mă învingă în acea nemaipomenită finală de la Wimbledon, din 1980. Apoi, am început să petrecem timp împreună şi am devenit prieteni”.

McEnroe a început prin a-l lăuda pe Roger Federer, despre care a spus: ”Federer este cel mai complet jucător. Când se ambiţionează, nimeni nu îl poate ajunge, pentru că reuşeşte lovituri câştigătoare din orice unghi. El inventează tenisul”.

Câştigătorul a şapte trofee de Grand-Slam a vorbit şi despre Rafael Nadal şi Novak Djokovic: ”Cel mai mare coşmar pentru mine, dacă aş fi un jucător activ, ar fi să mă înfrunt, pe zgură, cu Rafael Nadal, pe vremea când era în apogeul carierei. De asemenea, Novak Djokovic îşi îmbunătăţeşte jocul constant”.

McEnroe va fi comentatorul şi analistul partidelor de la US Open.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici